Бебеshore е историята на две майки, едната е архитект и дизайнер,а другата – фашониста. И двете споделят страстта да обличат децата в красиво изработени и изчистени дрехи, вдъхновени от минималистичния дизайн и архитектурата. И двете знаят, че обличането на децата ни в удобни, но едновременно с това стилни дрехи, може да се превърне в истинско предизвикателство въпреки изобилието от предложения на пазара.

Тъй като нашите дрехи са специално за бебета, ние използваме само качествени и естествени материи като органичен памук и 100% чист памук. Бебеshore oбединява монохромни цветове и градски дизайн със собствен стил, създавайки една уникална и изчистена визия, която по свой начин подчертава бебешката чистота и невинност. Всички дрехи са създадени и изработени от нас. Те са за палави, весели и сладки бебета, които ние наричаме бебстъри.

Вашият бебстър ще расте в удобни дрехи, направени от висококачествени, естествени и меки материи, които дават свобода на движение. Минималистичен дизайн, съчетан с органичен и 100% чист памук,  небрежна и едновременно стилна визия, финни детайли, малко игривост, повече нежност. Това е което различава Бебеshore от останалите.

И все пак Бебеshore не е само бранд за бебешки дрехи, а проект „На брега“.  Вдъхновени сме да събираме дизайнери и творци на нашия бряг, които споделят нашите идеи, за да създадем един различен и по-весел свят за децата. Вярваме, че заедно ще успеем да вдъхнем нов живот на бебешката мода.