Колекция Есен-Зима 18/19

С наближаването на зимата е време да представим новата колекция есен/зима 2018!

emerald green baggy pocket pants

Когато става въпрос за бебета, нашата страст е да ги обличаме в най-доброто. Посветили сме се да предлагаме стилни, висококачествени и удобни бебешки дрехи. Новият гащеризон райе е направен е от най-мекия органичен памук, с нежна грижа към деликатната бебешка кожа. Гащеризонът на мечки е с дълги ръкави цвят графит за допълнително цвят и контраст! Зеленият гащеризон е с подплатена качулка райе за по-закачлив и палав вид.

   Organic cotton striped playsuit green emerald hooded jumpsuit baby bear playsuit

Детският гардероб за този сезон няма да е завършен без класическите смъкнати панталони. Те са идеални за детската градина, чудесни за игра, за вечеря със семейството или следобед в парка. Предлагат се в черно, сиво меланж и изумрудено зелено със странични джобове, перфектни за складиране на съкровища. Панталоните са със смъкнато дъно за модерна и едновременно удобна бебстър визия.

emerald green baggy pocket pants emerald green baggy pocket pants black baggy pants

Блузата с качулка и помпон е друг любим артикул от новата колекция. Може да се носи самостоятелно или като долна блуза в по-студените дни.

pom-pom tee dove blue pom-pom tee dove blue pom-pom tee dove blue

Суичърът е дреха, която всеки трябва да притежава. Новият ни модел суичър е с кръгъл завършек, две цепки отпред и има качулка с помпон, разбира се!

 pom-pom hoodie pom-pom hoodie

Новият ни любим цвят е зеленото. Той ни напомня за растежа при растенията и децата. Палави, весели и сладки деца, които играят наоколо и се изкачват на най-голямото дърво. А в уютните му клони се сгушват най-малките бебстъри. Цвят, която по свой начин подчертава бебешката чистота и невинност.

  organic cotton striped playsuit

Нашите дрехи са меки и удобни и носенето им създава чуство за уют, който домът предлага след дълга игра на открито. Вашият бебстър ще расте в дрехи, направени от висококачествени, естествени и меки материи, които дават свобода на движение.

[:]

Вашият коментар