С любов за най-малките бебстъри

Пухкави, удобни и практични са били винаги ключови елементи при създаването на бебешката ни колекция. После добавяме малко игривост, повече нежност и градски дизайн със собствен стил, създавайки една уникална и изчистена визия, която по свой начин подчертава бебешката чистота и невинност.

  

Както вече знаете, органичният памук е нашия специалитет. Ето защо нашите базови бебешки модели са направени от органичен памук или 100% памук, с нежна грижа към деликатната бебешка кожа. За най-малките бeбстъри, ние създадохме специална серия бодита от висококачествен органичен памук. Можете да я откриете тук.

  

Също така намерихме най-уютното място на улица „Оборище“ –Mosaïk Comfort food, за да ви представим новия модел бебешки гащеризон с помпон. Направен е от 100% висококачествен памук и е изключително мек, приятен и удобен за носене. Има качулка с помпон за по-закачлив и палав вид и асиментрично поставен цип за по-лесно събличане и обличане. Можете да го поръчате тук.

Специални благодарности на Resol by Hristo Yordanov за улавянето на бебешката невинност в кадри и на Mosaïk Comfort food за уютната атмосфера.[:]

Вашият коментар