Бояна

Вярвате ли, че срещата ни с определени хора не е случайна?

И, че за всичко си има причина?

Ние вярваме. 

Първият артист, който стъпи на нашият бряг е вдъхновяващият фотограф на бебеshore. Тя се казва Бояна и най-много обича да снима новородени бебета, защото „малките човечета са така мънички и изящни“. Неповторимите емоции я вдъхновяват. А тя вдъхнови нас и е причината ние да се запознаем и да създадем бебеshore.

Ето какво сподели тя с нас: „Най-хубавият момент от фотосесията е допирът до „въздушните“ бебета. Винаги миришат хубаво и се усмихват, докато спят. Излъчват онази неповторима чистота и невинност, присъща само на новородените. Искайте да запазите тези първи дни, да ги имате в красива кутия, съхранени някъде там във вашият уютен дом. Те са скъпоценни и единствени. Не ги изпускайте между пръстите си, защото трите килограма ваше лично щастие твърде бързо натежават. “

Запознайте се с Бояна на страницата й във фейсбук https://www.facebook.com/be.Ink.photography/ или разгледайте нейното портфолио на http://www.beinkphotography.com/. Гарантираме ви, че като нас, и вие ще се влюбите в това, което създава.

[:]

Вашият коментар