Coppa della Maga

Знаете ли че, бебеshore не е просто бранд за бебешки дрехи, а проект „На брега“. Вдъхновени сме да събираме дизайнери и творци, които да споделят идеите ни за един различен и по-весел свят за нашите деца.

Затова, именно тук – до нас на брега – удобно своето място заеха любимите ни вълшебници от Coppa della Maga. За два дни (22-23 април) бебеshore ще намери подслон на улица Хан Крум №4 в магазин Brave Moustache, където освен възможността да се докоснете до съвсем новата ни колекция Пролет – Лято 2017, ще можете да се насладите и на неповторимия вкус на точно този сладолед.

salmon & grapefruit

Но защо Coppa della Maga – защото така както знаете, че ние подбираме само 100% чист или органичен памук за изработката на нашите дрешки, така и Coppa della Maga се приготвя от изцяло натурални продукти, без съдържанието на изкуствени оцветители и овкусители, без яйца, без соя, без глутен и най-важното – без захар, а вместо нея използват сладостта на билката стевия. 

И защото, лъжичка по лъжичка успяват да превземат всичките ни сетива, изненадвайки ни с неповторими вкусове като Грейпфурт с бергамот, Сусам с мед, Йогурт с листа от роза и още много други, те успяха да заемат трайно място в нашите сърца.

coconut & anchors
И така – с грижа отвън на
вътре и отвътре навън, Ви каним да споделим уикенд заедно, в промеждутъка от множеството пролетни празници, за да помахаме с ръка на идващото лято, преобразили нашите малчугани в меки цветове и с купичка сладолед в ръка. Повече за нашето събитие разберете тук.

P.S. За малко да забравим да Ви споделим, че всичко това тайничко забъркахме с една огромна доза Любов. 

 lime & pistachio

[:]

Вашият коментар